WordPress webshop (Woocommerce) laten maken

WordPress (Woocommerce) webshop laten maken

Wil je graag een webshop laten maken? Dan kunnen wij jou daarbij helpen. Wil je graag jouw webshop in een WordPress website laten maken, dan kan dat. Start vandaag nog jouw eigen e-commerce en ga aan de slag met verkopen. Liever niet een webshop in WordPress? Dan kunnen we ook een webshop voor je maken in Magento 2 en Joomla.

WordPress webwinkel laten maken

Met een WordPress webwinkel kan je goed voor de dag komen. Hoewel WordPress bij de meesten van ons bekend staat als een gedegen systeem voor websites, kan het ook uitstekend functioneren als webshop. En met hier en daar wat uitbreidingen heb je een webshop die zeker niet onder doet aan andere webshops. Daarnaast zijn er ook nog eens tal van zogenaamde plugins (uitbreidingen), waarmee je je webshop verder kunt professionaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de PostNL plugin waarmee je je webshop uitbreidt met tal van geweldige bezorgopties. Wil je dus een niet al te technisch ingewikkelde webshop beheren, dan is een WordPress webwinkel zeker een goede keuze.

WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce webshop laten maken

Al onze webshops bouwen wij in WooCommerce, een extension van WordPress, die je website in een volwaardige webshop verandert. Met behulp van dit type webshop kan je je webshop gemakkelijk vullen met producten of diensten die je online wilt verkopen. Benieuwd naar hoe een WooCommerce webshop eruit kan zien? Bekijk de MaliCompany.com webshop. 

Woocommerce Ideal

In een goede webshop kan een goede en betrouwbare manier van betalen niet ontbreken. Neem je bij ons een webshop in WordPress af, dan zorgen we ervoor dat jouw klanten straks onder andere met Ideal (het meest gebruikte betalingssysteem in Nederland) kunnen betalen.

Kosten WordPress webshop

Wil je weten wat de kosten zijn om een WordPress webshop te laten maken? Kijk voor de WordPress (WooCommerce) webshop prijzen op onze tarieven pagina.

Wat krijg je als je bij ons een WordPress (WooCommerce) webshop laat maken?

Wanneer je bij ons een WordPress webshop afneemt, krijg je:

✔ Een snelle levering: al binnen een maand kan jij met jouw webshop aan de slag.

✔ Grotendeels ingericht: De aangeleverde content, zoals foto’s, video’s en teksten voeren wij alvast voor je in. Dan hoef je je daar de eerste weken geen zorgen over te maken.

✔ Handleiding: Na oplevering maken wij een op maat gemaakte handleiding, zodat je zelf ook snel en handig in het systeem kunt werken

✔ Garantie: Toch niet helemaal tevreden over hoe alles werkt? Wij bieden een jaar lang garantie.

Optioneel): SEO (Search Engine Optimalisation)-ingericht. Wil je meteen al goed vindbaar zijn, dan optimaliseren wij de website ook voor SEO.

Hoe gaan we te werk?

We werken volgens een eenvoudig maar efficiënte stappenplan, die er alsvolgt uitziet:

  • » 1. Intake: In de intake gaan we in op de wensen die jij hebt rondom de webshop. We beginnen bij jou, want een webshop is heel smaakgebonden. Wat vind jij mooi? Welke elementen wil jij graag terug zien in de webshop en welke kleurenpatronen moeten er volgens jou zeker inkomen.
  • » 2. Aan de slag: We gaan na de intake meteen aan de slag met het maken van een eerste opzet. We gebruiken hierbij zogenaamde Wireframes, maar beginnen ook al met de contouren van het ontwerp. Een webshop is immers een visueel medium en dan wil je wel graag al snel iets van resultaat kunnen zien.
  • » 3. Bijschaven: Na het opleveren van de eerste versie, mag jij erop schieten. Wat vind je mooi? Wat moet echt anders! En wat zou jij er nog bij willen hebben.
  • » 4. Tweede versie: Na de feedback gaan we aan de slag met de tweede versie van de webshop. Met de tweede versie gaan we opnieuw naar jou toe en krijg je weer de kans die puntjes te veranderen die jij graag wilt veranderen.
  • » 5. Puntjes op de i: Na de tweede feedback ronde gaan we de puntjes op de i zetten. De webshop hier en daar nog bijschaven en natuurlijk alle content erin zetten. En dan kan jij beginnen met verkopen! Veel werk? Nee hoor. We lopen snel door de stappen heen en in een maand tijd kan jij al beginnen met het verwelkomen van nieuwe klanten.

Ik wil een offerte voor mijn nieuwe website

OFFERTE AANVRAGEN
Gelieve jouw naam in te vullen
Gelieve jouw telefoonnummer in te vullen
Gelieve jouw e-mail in te tikken Het mailadres lijkt niet geldig te zijn
Gelieve een bericht achter te laten

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Altijd al een webshop willen laten maken? Heb jij die mooie producten liggen die je graag via een webwinkel wil laten verkopen? Dan gaan wij graag met jou om tafel zitten om die winkel te maken, die jij graag wilt hebben. Stuur een berichtje en we nemen snel contact met je op!

Wat gebeurt er nadat je zo op Verzenden klikt?

1. Intake:

We bellen of mailen je binnen 24 uur. We plannen dan een intakegesprek in persoon in of via de telefoon, waarin we samen de website bespreken.

2. Voorstel:
3. Eerste versie website:
4. Tweede versie website:
5. Derde versie website:

Waarom deze webbouwer?

 100% maatwerk

 10 jaar lang ervaring

 WordPress specialist

Gelieve jouw naam in te vullen
Gelieve jouw e-mail in te tikken Het mailadres lijkt niet geldig te zijn
Gelieve jouw telefoonnummer in te vullen
Gelieve een bericht achter te laten

TELEFOON

NUMMER 0031(0)299 778270

GEVESTIGD

Wij zijn gevestigd in de Weidevenne

LIKE EN VOLG OP

Facebook

Search