Sanda

Mede-eigenaar

MaliCompany

Purmerend

Nederland

0681899655

info@malicompany.com

www.malicompany.com

Joomla

Wordpress

HTML

Magento

AVG Optimalisatie

SEO

SEA

Google Adwords Search

Google Adwords Fundamental

Google Adwords Mobile

Tijdens haar studie in de Verenigde Staten kreeg Sanda van Dam de kans om de website voor de Harvard Dutch Cultural Society te maken. Websites stonden destijds (2006) nog in de kinderschoenen en echte webdevelopers had je nog niet. Met behulp van Dreamweaver, html en css werd de eerste website van de Harvard Dutch Cultural Society gemaakt en verkreeg Sanda van Dam meteen haar eerste ervaring met het maken van websites.

Eenmaal de smaak te pakken, besloot ze na het afronden van haar studie en weer terug in Nederland haar kennis en kunde rondom het bouwen en onderhouden van websites verder uit te werken. Ze ging werken bij de Vrije Universiteit als webredacteur en stroomde al snel door naar de algemene afdeling Communicatie van de universiteit waar ze de aan de slag ging als webcoördinator.

Ze vervolgde haar carrièrr als Digital Global Campaigner bij Oxfam Novib, waar ze verantwoordelijk was voor grootschalige campagnes in meerdere continenten.

In 2010 besloot ze voor zichzelf te starten als webdeveloper. Inmiddels heeft Sanda van Dam tal van websites op haar naam staan. Sanda van Dam is naast webdeveloper ook cum laude afgestudeerd in de Geschiedenis, American Studies en tevens meester in de rechten en heeft een master of science in de Criminologie. Vanuit haar rechtenachtergrond optimaliseert zij ook websites rondom de AVG.

 

Search